Вести

Прва победа фудбалера Железничара на гостовањима

 

Железничар је остварио прву победу на гостовањима и са нова три бода налази се у врху табеле. „Дизелка“ је данас у Црној Бари победила тим Хајдук Станка са 2:1. Двоструки стрелац за лајковачки састав био је Милан Павловић.

Жеља је врло рано повео, већ у петом минуту, да би Павловић у 21. минуту повисио на 2:0. Лепу предност Лајковчани су сачували у првом полувремену и све до 61. минута, када је нападач домаћих Пејовић смањио на 2:1.

Фудбалери Хајдук Станка показали су доста нервозе, поготово у завршници сусрета када су покушавали да изједначе резултат, тако да им је судија Карапанџић из Лознице доделио чак пет жутих картона. Додуше, и одбрана Железничара зарадила је три картона исте боје.

Остали резултати петог кола Колубарско-мачванске зоне: Рибница – Рађевац 1:1, ОФК Осечина – ОФК Дивци 1:2, Цер – Мачва 1929 Богатић 1:4,  Липолист – Раднички 1:2, Дрина – Борац Лешница 3:0.

На првом месту је Мачва из Богатића са 11 бодова, Рибница има 10, Железничар 9 бодова, а онда следи доста тимова са 7 и 6 бодова.

У следећем колу 24. септембра у 15.30 сати Жеља дочекује Липолист.