Вести

Пораз Железничара од лидера Колубарско-мачванске зоне

 

И на другом пролећном гостовању, у 17. колу Колубарско-мачванске зоне, Железничар је поражен са 3:0. Данас се то догодило у Липолисту против истоимене екипе, која се после овог кола поново издвојила као лидер Зоне, јер је лешнички Борац ремизирао у Мионици.

Железничар се добро држао све до 60. минута, када је Поповић начео мрежу Живковића. Следећи гол пао је тек у 81. минуту, стрелац је био резервиста Љуштина, да би коначан резултат постигао Лазаревић у надокнади времена.

Остали резултати 17. кола: Раднички Ваљево – Мачва Богатић 2:2, Рибница – Борац Лешница 2:2, Осечина – Рађевац 5:0, Хајдук Станко – Дивци 3:2 и Дрина – Цер 3:0.

Табела: Липолист 32, Борац (Л) 30, Раднички 27, Осечина 25, Дрина, Мачва 1929, Дивци и Железничар по 23, Рибница 22, Рађевац 21, Хајдук Станко 20 и Цер 11 бодова.

Следеће недеље у 15.30 Железничар дочекује ваљевски Раднички, којег је недавно победио у финалу Купа Колубарског округа. Без обзира на тај резултат овај меч је комшијски дерби и увек неизвестан. Бодовна разлика између већине тимова није велика, тако да је свака победа значајна за коначни пласман.