Вести

„Дизелка“ сутра гостује ваљевском Јуниору

 

После шест кола Зоне Дрина, од којих је једно био слободан, ФК Железничар је лидер Зоне Дрина са максималним учинком – 15 бодова, колико има и Севојно са утакмицом више. Стога се са пуно оптимизма очекује наставак победносног похода и сутра у Ваљеву, где се на стадиону Сењак од 15.30 најбољи лајковачки фудбалски клуб састаје са екипом Јуниор Ново насеље.

Жеља свакако стиже у Ваљево као фаворит, али треба бити опрезан, како би Лајковчани искористили све своје предности и наставили феноменалну серију. Јуниор Ново насеље са 6 бодова тренутно заузима девето место, од 13 тимова у лиги.

Јуниор из ваљевског Новог насеља је новајлија у лиги, као прошлогодишњи шампион Окружне лиге Колубара. Уз ангажовање Саше Ђоковића за новог шефа стручног штаба и доста нових фудбалера, клуб је у виши ранг ушао са амбицијом да буде стабилан зонаш и одлично стартовао – са две победе у три кола и то против Бајине Баште и Севојна, а поражен је од комшијског Радничког. Међутим, последња три кола Јуниор није освојио ни бод, мада је два пута забележио минималан пораз.

У суботу ће у Ваљеву бити одигран и дерби кола између Радничког и Севојна,а остали парови 7. кола Зоне Дрина су: Војвода СС (Драгиње) – Борац (Л), Слога ББ – Савинац 1933,  Јежевица – Осечина и Дрина – Полимље. Утакмице се играју у суботу и недељу, а све почињу у 15.30.