Вести

„Дизелка“ наставила победнички низ, пао и Рађевац

 

Да ли је на помолу велики повратак Железничара који дуго и с нестрпљењем очекујемо? Не памтимо када се последњи пут десило да клуб који је синоним за фудбал у Лајковцу започне сезону са пет узастопних победа! Рутинском партијом овог поподнева на градском стадиону савладан је Рађевац из Крупња са 2:0, а Жеља после шест кола задржао лидерску позицију Зоне Дрина, иако је био слободан у четвртом колу. Притом има гол-разлику од фантастичних плус 15!

Увек је добро када се рано постигне гол, а данас је то Страхиња Софронић учинио у 9. минуту. На 2:0 повисио је у 33. минуту Стефан Филиповић, што је био и коначан резултат утакмице.

Резултати 6. кола Зоне Дрина: Борац – Раднички 0:0, Севојно – Слога ББ 2:1, Савинац – Јежевица 4:4, Осечина – Дрина 1:1, Полимље – Јуниор 1:0, Железничар – Рађевац 2:0.

Жеља је на првом месту са 15 бодова, колико има и другопласирано Севојно, које има утакмицу више. Трећи је ваљевски Раднички са 13, а четврта Осечина са 10 бодова. На зачељу табеле су Јежевица са 2 бода и Војвода Степа Степановић из Драгиња без бодова.

У седмом колу Железничар игра у Ваљеву против екипе Јуниор Ново насеље, која са 6 бодова тренутно заузима девето место, од 13 тимова у лиги. У ваљеву ће се састати два тима из врха табеле: Раднички и Севојно.