26 октобар 2015
Категорија Новости
26 октобра 2015,
 Off

Лајковачке одбојкашице вечерас су као брзи воз, а не као „ћира“, прегазиле гошће из Ужица и освојиле сва три бода у другом колу Суперлиге Србије. Колико је игра домаћих одбојкашица била убедљива говоре два податка: у првом сету Ужичанкама су дозволиле само пет поена, а меч је трајао само сат времена! После ове утакмице Железничар се сврстао међу клубове које су освојили бодове у прва два кола, а увек је драгоцен максималан тријумф јер доноси три бода.

Железничар је у првом и трећем сету био потпуно доминантан, Јединство је у тим периодима игре освојило пет, односно 13 поена. Снажним нападом лако је решавао ствари у своју корист, док су гошће малу дозу неизвесност унеле у другом периоду. Држале су се тада Ужичанке до 8:8, па заостајале тек поен (14:13), али су искусније Лајковчанке умеле да повежу неколико поена, одвоје се на 19:15 и сачувају други сет.

Железничар – Јединство (У) 3:0 (25:5, 25:21, 25:13)

Дворана: ХС „Лајковац”. Гледалаца: 300. Судије: Ј. Вуковић, Д. Рогић (обоје из Београда). Трајање меча: 62 минута.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Вељковић 3, Андрић 7, Лазаревић 4, Аћимовић 8, Јовичић 14, Мартиновић 14, Јанковић (либеро), Симоновић, Митровић 5, Кнежевић, Компировић, Филиповић. Тренер: Никола Јерковић.
ЈЕДИНСТВО: Крповић 1, Краковић, Грбић 3, Глишовић 4, Кутлешић 4, Јованчићевић 5, Ковачевић (либеро), Ненадић, Томашевић-Петрић 5, Думањић 3, Борчић, Томашевић. Тренер: Властимир Васиљевић.

Comments are closed.