5 новембар 2019
Категорија Новости
5 новембра 2019,
 Off

Жеља је срушио још једног лидера и забележио четврту узастопну победу. Пред око 300 гледалаца на стадиону у Лајковцу Железничар је победио Борац из Лешнице са 1:0, голом Марка Прокића у 27. минуту. Прокић је фантастичним шутем са 25 метара погодио рашље гола гостију. Наш тим имао је иницијативу у другом полувремену, али је резултат остао непромењен. Други лајковачки зонаш Задругар поражен је од Младости из Драчића са 2:1.

Реми Рађевца, који посустаје после дебакла у Лајковцу, иде у прилог Железничару да остане у групи водећих тимова, са све мањом бодовном разликом. Пораз Борца искористила је Слога из Богосавца, највеће изненађење првенства, да избије на врх табеле са 27 бодова. Борац има бод мање, а Жеља на трећем месту 24. Рађевац је четврти са 23, на пето место избила је Дрина из Љубовије са 20 бодова, док Задругар има бод мање.

Следеће недеље „дизелка“ гостује у Љубовији, дакле очекује је још један тежак и важан меч. Задругар дочекује Брезовицу и надамо се да ће наставити по устаљеном ритму да побеђује пред својим навијачима.

Comments are closed.