6 март 2021
Категорија Новости
6 марта 2021,
 Off

Одлуку о пласману у полуфинале плеј-офа Суперлиге Србије ипак ћемо сачекати до треће утакмице двомеча Железничар-Партизан, која ће се играти у Лајковцу. Партизан је вечерас узвратио и савладао фаворита убедљиво са 3:0, по сетовима 25-12, 25-14, 25-22.
Иако смо, имајући у виду да је Жеља у првој утакмици сигурном игром убедљиво савладао београдски клуб, очекивали да ће наше одбојкашице вечерас довршити започето у Лајковцу пре три дана, то се није догодило. Напротив, Београђанке су лако и убедљиво дошле до максималне победе у сетовима. Партизан је играо одлично, а наш тим био непрепознатљив.
Покушавао је тренер Бранко Ковачевић честим изменама да размрда екипу и пронађе права решења, али то није успевало. Без обзира што је чињеница да Партизан игра све боље како сезона одмиче, надамо се да у одлучујећем сусрету то неће бити препрека за скуп тако квалитетних играчица какве има Железничар.
У нашој екипи само је Ана Бјелица забележила двоцифрен број поена – 14, док су истале одбојкашице освојиле пет и мање поена. Код Партизана најефикасније су биле Црнчевић, Радоњић, Дробњак и некадашња играчица Жеље Јелена Станимировић.
Док пишемо овај извештај, најдаље је одмакао реванш у Суботици, у којем Убљанке воде са 2:0 и на прагу су пласмана у полуфинале. Други сусрет вечерас играју и Јединство и Црвена (Јединство добило први меч у гостима са 3:1), а први ТЕНТ и Срем у Обреновцу.

Comments are closed.