7 јануар 2017
Категорија Новости
7 јануара 2017,
 Off

На традиционалном Новогодишњем турниру у малом фудбалу у Хали спортова Лајковац, који је почео 25. децембра, завршена су надметања по групама. У сениорској конкуренцији, у којој je било 16 екипа, формиране су две нове групе од по четири најуспешнија тима. Утакмице по сениорским групама играће се 7, 9 и 10. јануара, а полуфинала и финала у свим категоријама 14. и 15. јануара. Код сениора у једној групи играће РР Ауто Лајковац, Симекс Тас Осечина, Док Шабац и Саг Фин из Лазаревца, док ће се у другој групи надметати прошлогодишњи победник Вулканизер Димитријевић из Словца, Илија коп из Ваљева и убске екипе СЦ Матић и Фан Ран. У досадашњем току турнира најубедљивији су били Вулканизер Димитријевић и шабачки Док са све три победе. Интересантно је да је из такмичења испала екипа београдског Полимарка, учесника аматерске лиге шампиона у футсалу.

У полуфиналу ветерана састаће се ваљевски Кафе Вагон и Стари другари из Ћелија, односно убски Пуре градња и 38+Френки аларм из Ваљева. Полуфинални парови код омладинаца су: Бест тест (Уб) – Железничар (Лајковац) и Нена ауто (Лајковац) – ДМ (Ваљево). Код петлића две најуспешније екипе су Напредак СТР из Кумрића и Железничар04 ЛА из Лајковца.
Генерални покровитељ турнира је Општина Лајковац, а организатори Спортски савез, Општински фудбалски савез, Установа за спорт и омладину и фудбалски клубови „Железничар“ и „Задругар“. Награда за прво место у сениорској конкуренцији је 250.000 динара, у осталим категоријама 60 одсто од котизација, док ће најбољи појединци турнира добити робне награде.

Comments are closed.