5 новембар 2016
Категорија Новости
5 новембра 2016,
 Off

После шест месеци радова, завршена је изградња трибина ФК „Задругара“, стабилног члана Зоне Дрина. „Задругар“ је други по снази фудбалски колектив у општини Лајковац, после „Железничара“ који наступа у Српској лиги Запад. Поводом завршетка још једне инвестиције у спортску инфраструктуру, стадион „Задругара“ обишли су председник општине Андрија Живковић и заменик председника Ненад Џајевић.
-Задругар је фудбалски клуб са изузетном традицијом, уз Железничар један од најстаријих и најстабилнијих клубова у нашој општини. Трибине су недостајале ФК Задругар и употпуниле су овај стадион. Клуб се може похвалити да је добио модерне трибине, које се могу мерити са сличним објектима не само у овим крајевима него у читавој западној Србији. Потрудићемо се да следеће године, у сарадњи са управом клуба и према буџетским могућностима, заменимо дотрајалу ограду око терена. У догледној будућности можемо размишљати о постављању столица и покривању трибина, али то је врло скуп пројекат и треба добро размислити да ли је неопходан. Оно што је врло битно, Општина Лајковац наставља са улагањем у спортску инфраструктуру. Свим спортским клубовима ћемо омогућити услове да остваре максималне резултате и на тај начин што боље презентују општину – рекао је председник Живковић.
Трибине „Задругара“ су у карактеристичној клупској зелено-белој боји. Укупна вредност инвестиције је 10 милиона динара са ПДВ-ом, а извођач радова „Градња-коп“ из Непричаве. Овом инвестицијом , игралиште ФК „Задругар“ који је под управом Установе за спорт и омладину Општине Лајковац  , постао је још један репрезентативни објекат са којим ћемо се поносити  дуги низ година.

Председник Општине Лајковац на зелено-белој трибини

Председник Општине Лајковац на зелено-белој трибини

Comments are closed.