6 новембар 2016
Категорија Новости
6 новембра 2016,
 Off

У четвртом колу Суперлиге Србије одбојкашице Железничара у суботу су савладале Јединство из Старе Пазове са 3:2 (17:25,17:25,25:21,25:23,15:9) после великог преокрета. Подсећамо да је до овог кола Јединство било једини тим, уз ТЕНТ, који је имао све три победе. После прва два сета, које су добиле гошће, иначе у улози фаворита овога пута, већина је мислила да ће меч брзо бити готов – осим тренера Јерковића и домаћих одбојкашица. Поново је коректор Бергендорф покренула тим, придружиле јој се Митровићева и Андрићева, одлично је играла либеро Димићева. Уосталом, Бергендорф и Димићева су у тиму кола. Бергендорф је утакмицу завршила са 20 поена, Митровић са 14, Ракић 11, Андрић 9.
Железничар: Бергендорф, Вељковић, Радуловић, Лазаревић, Симоновић, Пејовић, Раковић, Митровић Нада, Андрић, Митровић Јелена, Димић (либеро), Ракић. Тренер: Никола Јерковић.
Из две победе у четири кола Железничар има 4 бода и налази се на 6. месту. На врху табеле је ТЕНТ са све четири победе, доке МД Зрењанин није освојио ниједан бод. Наше одбојкашице следећи меч играју управо у Зрењанину и то у четвртак 10. новембра од 19 часова.

Comments are closed.