4 септембар 2018
Категорија Новости
4 септембра 2018,
 Off

 

Очигледно да екипа Мачве из Богатића не лежи лајковачким клубовима на старту Колубарско-мачванске зоне; на два меча у Лајковцу узели су четири бода. Претходног викенда добили су Задругар, док су у суботу Жељи узели бод. Меч је завршен резултатом 1:1. Голман гостију у 8. минуту одбранио је пенал који је извео Гавриловић, Мачва је повела из пенала почетко другог полувремена, да би изједначио штопер Симић (стигао из ваљевског Будућност-Крушика) у 78. минуту.

Задругар је остварио прави подвиг у Дивцима и надокнаио три бода изгубљена код куће у првом колу. Упркос томе што им је судија доделио четири жута и црвени картон, што су 25 минута играли са фудбалером мање и што је судија свирао пенал домаћину у 88. минуту (погодили стативу) – Лајковчани су славили са 1:0! Једини погодак постигао је у 43. минуту Јеринић, дугогодишњи најбољи стрелац Задругара. Зелено-бели су једноставно добро поставили игру и имали добру тактику за Дивчане, па се стекао утисак да домаћи не би „до сутра“ постигли гол, чак ни из пенала.

Половина лиге има четири бода, међу њима и Железничар, док Задругар има три. У трећем колу Задругар у суботу 8. септембра од 16 часова дочекује Рађевац из Крупња, а Железничар у недељу од 16 сати гостује Брезовици.

Comments are closed.