12 септембар 2016
Категорија Новости
12 септембра 2016,
 Off

Фудбалски викенд није био тако успешан за лајковачке клубове, као што је то било прошле недеље. Железничар је пред својим навијачима одиграо само 0:0 са Јошаницом из Новог Пазара, док је Задругар поражен са 2:0 од Радничког у Клупцима, код Лознице. После пет кола Жеља дели девето место са шест бодова, док је Задругар претпоследњи са три бода. Наредног викенда Железничар гостује Карађорђу у Тополи, док Задругар дочекује Севојно.


У утакмици са Јошаницом Жеља је играо без петорице фудбалера, који су изостали због повреде или жутих картона, а по свему виђеном резултат је реалан. После неочекиваног и убедљивог пораза Будућности-Крушик на свом стадиону од Смедерева са 0:3, лидерску позицију преузео је Раднички из Крагујевца са 13 бодова, Ваљевци имају  бод мање, следе их са по 10 бодова Смедерево, Шапине и Мокра Гора.

У дербију Зоне Дрина Убљани су победили Љижане са 1:0, ОФК Осечина је истим резултатом савладала лидера из Прова, док је ваљевски Раднички такође са 1:0 победио у Дивцима. Мионичка Рибница је изгубила са 3:2 од Дрине у Љубовији. У 6. колу, Убљани дочекују Дивчане, а Рибница тим Спартака, док ОФК Осечина гостује Јединству у Владимирцима.

Comments are closed.