1 мај 2021
Категорија Новости
1 маја 2021,
 Off

У 24. колу Колубарско-мачванске зоне данас је Задругар поражен од лидера Рађевца у Крупњу са 1:0, док је Рубрибреза приредила непријатно изненађење својим навијачима поразом код куће од ОФК Дивци са 2:0.
Задругар традиционално игра врло добро против тимова из врха табеле, па је тако било и данас у Крупњу. Рађевац је ипак успео да постигне један гол, који му је био довољан за сва три бода и очување првог места. Директни конкурент за пласман у виши ранг, Слога из Богосаваца, није данас играла у Љигу против Спартака, најављено је да ће се овај меч одиграти 3. маја.
Надали смо се још једној победи Рубрибрезе, али то на Брезином стадиону нису дозволили Дивци. У тврдој, доброј, правој првенственој утакмици, гости су победили са 2:0. Оба гола су пала у другом полувремену, стрелци су били Џикнић у 70. и Солдатовић у 80. минуту. Председник клуба Иван Стефановић, уз честитке комшијама на доброј утакмици и победи, поново има озбиљне примедбе на суђење, али каже да Бреза иде храбро даље, са амбицијом да у наредна два кола узме шест бодова.
Истовремено, конкуренти Рубрибрезе данас су победили и закували ситуацију при дну табеле. Младост из Драчића направила је велико изненађење победивши имењака у Прњавору са 2:1, док је истоимени тим из Доњег Добрића на свом терену савладао Дрину са 3:1. Једино је Раднички из Клупаца наставио са поразима, овога пута од имењака у Ваљеву, резултат је био 3:1.
Рубрибреза је на 12. месту остала са 21 бодом, Младост из Доњег Добрића има 20, а Младост из Драчића 18, колико и Раднички Клупци. Из лиге испадају два клуба, један од њих је познат – Спартак из Љига.
Задругар је и даље девети на табели са 31 бодом, четири мање од Рибнице и Диваца и три више од Дрине.
Очекује се да после наредна два кола ситуација буде знатно повољнија за Рубрибрезу. Следећег викенда играју у Љигу, док Задругар дочекује Брезиног конкурента у борби за опстанак Младост из Доњег Добрића. У 26. колу Бреза дочекује Раднички из Клупаца.

 

Comments are closed.