18 април 2016
Категорија Новости
18 априла 2016,
 Off

После четири нерешена резултата, „Железничар“ је први пут поражен овог пролећа. „Слога“ је славила у Краљеву резултатом 1:0, голом Крунића у 45. минуту, буквално у последњим секундама првог полувремена. Упркос поразу, „Жеља“ ће вероватно остати у групи тимова који имају или ће имати после данашњих мечева 27 до 30 бодова, односно у горњем делу табеле. Прва „Мачва“ има 39 после ремија у Ужицу, „Будућност Крушик“ и „Смедерево“ после пораза у овом колу по 36, „Карађорђе“ захваљујући данашњој победи 33, „Железничар“ 28 бодова…

Извештачи кажу да скоро ничега вредног није било у првих 38. минута, а онда доста узбуђења за кратко време. У том минуту бек „Жеље“ Јовановић уздрмао је пречку одличним ударцем са ивице шеснаестерца. А онда гол за домаћина у последњој секунди: лево крило Крунић је на малом простору окренуо двојицу фудбалера из одбране „Железничара“ и пласирао лопту по земљи у сам угао Николићеве мреже. У другом полувремену „Слога“ је била боља и пропустила је неколико шанси, поготово на почетку тог периода.

За „Железничар“ су играли: Николић, Јовановић, Спасеновић, Младеновић, Мандић, Бихорац, Симић, Миловановић, Радојичић (Плећић), Јеремић, Софронић (Кремић), Стојановић.

У дербију следећег кола, у среду 20. априла од 16 часова, на Градском стадиону Лајковац“ „Жеља“ дочекује „Будућност Крушик“.

Comments are closed.