18 новембар 2021
Категорија Новости
18 новембра 2021,
 Off

У првој утакмици шеснаестинe финала Купа Европске одбојкашке федерације (ЦЕВ) одбојкашице Железничара су синоћ у Спортској хали Лајковац поражене са 3:0 (28:26, 25:17, 25:17) од првог фаворита за освајање овог такмичења – екипе Езачибаши из Истанбула.
Значајан међународни спортски догађај организационо је протекао изванредно, тако да је ЈУ Установа за спорт и омладину, у сарадњи са ОК Железничар и Европском одбојкашком федерацијом, одлично све припремила и реализовала.
Трибине Спортске хале биле су скоро попуњене, а утакмицу је пратило доста гостију из Одбојкашког савеза Србије и из других градова, међу њима је било гостију из управа појединих српских клубова.
Велико је било интересовање медија, новинара и фоторепортера, а за њих су била обезбеђена места за снимање и праћење меча. Посебни услови били су обезбеђени за медијску екипу канала Арена Спорт, која је радила пренос.
Одлична организација овог одбојкашког спектакла свакако пуно доприноси репутацији наше установе за организацију неких будућих међународних утакмица и турнира.

Comments are closed.