28 јун 2022
Категорија Uncategorized
28 јуна 2022,
 Off

У Европском радиодифузном центру у Луксембургу данас је обављен жреб за европске одбојкашке купове. У Купу ЦЕВ 2023. Железничар из Лајковца ће играти у шеснаестини финала против немачког Пламберга из Шверина. Мечеви се играју 14. и 21. децембра, први у Немачкој.
Можемо закључити да Жеља поново није имао срећу приликом извлачења парова јер је добио јаког противника, мада не тако великог као што је Езачибаши. Одбојкашки клуб из источног дела Немачке је након уједињења освојио 11 титула првака и пет пута био победник националног купа. Последњу титулу у првенству Немачке освојили су 2017. године.У првом колу квалификација за Лигу шампиона одбојкашице Црвене звезде играће против финског Полки Кусама. Први меч ће се одиграти 19. октобра у Београду, а реванш 26. октобра у Финској.
У Купу изазивача Јединство из Старе Пазове ће играти у шеснаестини финала (14. и 21. децембар) против победника двомеча првог кола Брусно (СВК) – Ригас (ЛАТ). Уб ће у првом колу играти против кипарског Аполон Лимасола, док ће ТЕНТ одмерити снаге са Рапидом из Букурешта. Ти мечеви ће се одиграти 23. и 30. новембра.
Одбојкашице Партизана ће играти у БВА Купу, а победник ће у првом колу Купа изазивача играти против белгијског Шалу Шепел Лез Ерлемона.

Comments are closed.