10 октобар 2017
Категорија Новости
10 октобра 2017,
 Off

На турниру ревијалног карактера у месту Блај у Румунији од 04. до 06. октобра , на крилима добрих резултата на међународној сцени ,освајању Балканског купа , одбојкашице ОК Железничара одмерила су снагу са најбољим екипама румунског првентсва.На турниру су учествовале 4 екипе, румунски шампион и домаћин турнира екипа Алба Блај, Стиинта Бакау и Агроленд Тимисоара.

Наше одбојкашеце су заузеле друго место са скором две победе и једним поразом. Пораз су забележиле од екипе шапмиона Румуније екипе Алба Блај , коју предводи наш прослављени тренер  Дарко Закоч. ЦС Волеј Алба Блај је клуб који је основан 2011.године али од 2014.године бележи врхунске резултате. Актуелни је шампион Румуније и учесник одбојкашке Лиге шампиона.

Две победе наше одбојкашице су оствариле против екипа Стиинта из Бакуа и екипе Агроленд из Тимисоара .

Ово је уједно била и генерална проба пред почетак српског шампионата где ће екипа ОК Железничара у првом колу ,које се одиграва предстојећег викенда , гостовати екипи Партизана у Београду, док ће први меч пред својом публиком одиграти против екипе Спартака из Суботице.Меч је предвиђен за суботу  21. октобар 2017.

Comments are closed.