17 октобар 2015
Категорија Новости
17 октобра 2015,
 Off

Овог викенда почиње првенство Суперлиге Србије за одбојкашице, а лајковачки „Железничар“ већ у првом колу дочекује прошлогодишњег шампиона Визуру, која је јуче на Убу освојила Суперкуп победом над ТЕНТ-ом од 3:0. Утакмица у лајковачкој „лепотици“, новој Хали спортова игра се у суботу 17. октобра у 19 часова. Састав Николе Јерковића свакако ће се потрудити да пружи достојан отпор фавориту, што је и позив навијачима да у што већем броју дођу на квалитетну спортску представу.

„Железничар“ се солидно појачао за ову сезону и процене су да има јачи тим него прошле године. Две одбојкашице су дошле из обреновачког ТЕНТ-а: коректор Јована Јовичић и средњи блокер Данијела Андрић. После две године играња у иностраним клубовима, у Лајковац је стигла Марта Валчић Јанковић, некадашња првотимка „Црвене звезде“, као и примач Бојана Мартиновић из Пазове, која је последњу сезону такође играла у иностранству. Шеф стручног штаба је млади тренер Никола Јерковић из Лазаревца.

За „Жељу“ првенственој сезони 2015/2016 наступају: Вељковић, Андрић, Лазаревић, Аћимовић, Јовичић, Мартиновић, Јанковић, Филиповић, Митровић, Симоновић, Кнежевић и Компировић.

У осталим мечевима састају се: Крагуј Волејформ–Црвена звезда, Јединство (СП)–МД Зрењанин, НИС Спартак-Динамо и Јединство (У)-Тент.

Comments are closed.