25 јануар 2016
Категорија Новости
25 јануара 2016,
 Off

„НИС Спартак“ јесте био фаворит у мечу са нашим одбојкашицама, али нико се није надао да ће релативно лако доћи до сва три бода, поготово што Суботичанке у овом првенству бележе и успоне и падове. Додуше, промениле су тренера, па је ово и прва победа под вођством Радована Дабића. „Железничар“ није пружио очекивани отпор, а Суботичанке су биле много боље у блоку, функционисао им је добро напад, а и пријем био неупоредиво бољи. Тим Николе Јерковића унео је мало неизвесности у последњи сет. Имале су одбојкашице „Жеље“ вођство до пред сам крај (21:18), после чега је екипа „Спартака“ збила редове, одиграла концентрисаније и добила сет на разлику.

„MД Зрењанин“ и „Динамо“ су победама против „Црвене Звезде“ и „Крагуја“ претекле „Жељу“ на табели тако да је наш суперлигаш после дванаест кола на осмом месту, са бодом мање од Панчевки и два мање од Зрењанинки.

Дворана: ХС „Лајковац”. Гледалаца: 200. Судије: Александар Петровић (Ужице) и Станислава Симић (Обреновац). Трајање меча: 79 минута.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Вељковић 4, Андрић 5, Лазаревић 5, Аћимовић 4, Јовичић 18, Ракић 8, Јанковић (либеро), Филиповић, Мартиновић 1, Кнежевић, Компировић, Митровић. Тренер: Никола Јерковић.
НИС СПАРТАК: Рајлић 7, Цветићанин 13, Средић 10, Антанасијевић 3, Богдановић 11, Олуић 16, Матић (либеро), Јовић, Дабић, Вучковић, Пролић, Јегдић. Тренер: Радован Дабић.

Comments are closed.