7 март 2022
Категорија Новости
7 марта 2022,
 Off

Лајковац се још једном показао као сјајан домаћин једног великог и захтевног спортског догађаја, а одлични организатори заједнички су били Одбојкашки савез Србије, Одбојкашки клуб Железничар и ЈУ Установа за спорт и омладину Лајковац.
Финале Купа Србије у обе конкуренције одиграно је јуче у Спортској хали Лајковац: мушко финале између Партизан Сокербета и Младог радника и финале у конкуренцији жена између лајковачког Железничара и Црвене звезде.
На жалост, одбојкашице Жеље нису успеле да одбране трофеј Купа Србије, освојен прошле године – Црвена звезда је била боља у финалу и победила резултатом 3:1, по сетовима 25:18, 25:14, 18:25 и 25:23.
Уз бројне госте, међу којима је било комплетно руководство Одбојкашког савеза Србије, обе утакмице је преносио РТС, тако да је организација финала одбојкашког Купа Србије представљала још једну велику промоцију општине Лајковац.
После 2018. и 2019. године, ово је трећи пут да су финалне утакмице Купа Србије у обе конкуренције организоване у Спортској хали Лајковац, што сведочи да је наша установа била на висини задатка.

Comments are closed.