6 новембар 2016
Категорија Новости
6 новембра 2016,
 Off

Раднички из Крагујевца показао је и у Лајковцу да је доминантан у полусезони Српске лиге Запад. У овом тренутку Крагујевчани су јачи тим, чему у прилог иде и резултат 4:2 (2:0). Стрелци: Мијуш у 23. минуту, Гавровић у 39, Спалевић у 64, Красић у 69. за Раднички 1923; Дељанин у 62. мин, Софронић у 78. за Железничар. Последњих пет минута регуларног тока меча Раднички 1923 играо је са фудбалером мање, јер је из игре искључен Ивковић.
Најпре је у 23. минуту игре скраћени корнер извео Варјачић, а Миљуш главом погодио горњи леви угао гола домаћих за вођство Радничког 1923 од 1:0. Крагујевчани су дуплирали предност тако што је Гавровић украо лопту одбрани домаћих и у 39. минуту, из непосредне близине, погодио гол домаће екипе.У другом полувремену екипа Железничара умањила је предност гостију када је дао Душан Дељанин у 62. минуту. Радост домаће екипе прекратко је трајала, јер је два минута касније искусни Спалевић затресао мрежу Лајковчана у 64. минуту. Само пет минута касније исто то учинио је и Красић за 1:4. У 78. минуту Софронић успева да савлада голмана гостујуће екипе и поставља коначан резултат 2:4.
Раднички 1923 је први са 30 бодова, друго место са 26 бодова и даље деле Будућност-Крушик и Шапине. На дну табеле је крагујевачка Шумадија 1903 са 8 бодова, док претпоследњи Железничар има 12 бодова.
ЖЕЛЕЗНИЧАР: Анђелковић, Јеремић, Ђукетић, Марковић, Дељанин, Обрадовић, Матић, Софронић, Томић, Симић, Шалипур. На клупи: Марковић, Живковић, Гуџић, Латковић, Павловић А., Павловић Н., Ивановић.Тренер: Д. Грчић
РАДНИЧКИ 1923: Милентијевић, Илић, Марковић, Варјачић, Матејевић, Красић, Видовић, Миљуш Б., Гавровић, Лукић, Спалевић.На клупи: Дробњак, Петровић, Живановић, Алексић, Андрић Ђ., Станковић, Ивковић.Тренер: Р. Радаковић

Comments are closed.