6 новембар 2017
Категорија Новости
6 новембра 2017,
 Off

После Визуре, увек квалитетно Јединство из Старе Пазове савладало је и Железничар и то пред домаћим навијачима са убедљивих 3:0 (25:19, 25:20, 25:21). Резултат у сетовима јесте убедљив, али је меч био прилично изједначен, при чему је превагу однео одличан сервис гошћи. Сценарио је био сличан у сваком сету: Лајковчанке би повеле, после 10 поена па до средине сета одбојкашице Јединства би постепено преузимале вођство да би затим направиле четири-пет поена разлике које би одржале до краја. Забележиле су чак 11 асова (Железничар 3), од тога су у другом сету везале три у кључним тренуцима игре, и 40 поена у нападу, 10 више од домаћина. Добар сервис дестабилизовао је пријем Железничара и кварио напад, што је Пазовчанкама олакшавало припрему поена.

 

У редовима Жеље Јовичићева је поново била најбоља са 17 поена, солидно је испратила  Гајићева са 10 поена, док су Василева и Станимировић имале по четири поена. Код гошћи су преко 10 поена имале Копривица, Ђурић, Миросављевић и Вулин.

Резултати осталих мечева: Клек МД – Црвена звезда 0:3, Визура – Динамо 3:0, Партизан – Спартак 2:3 и ТЕНТ – Срем 3:0. После čетири кола само Црвена звезда има максималан учинак, друго место са 9 поена деле Визура и Железничар, а прате их Тент и Јединство (СП) са по 8 поена. Следећег викенда одбојкашице Железничара очекује тежак меч у Руми против Визуре.

Comments are closed.