23 мај 2021
Категорија Новости
23 маја 2021,
 Off

Рубрибреза је данас у мечу без голова ремизирала у Прњавору, а сваки бод је злата вредан у борби за опстанак у Зони. Клупци и Младост из Доњег Добриња претпрели су поразе, док је Младост из Драчића направила подвиг освајањем бода против водећег Рађевца, без обзира што је играла на свом терену. До краја су остала три кола и биће још неизвесности, јер према последњим информацијама у нижи ранг иду четири клуба. Бреза је тренутно за три бода изнад опасне зоне – толико бодова има више од Младости из Доњег Добрића, четири више од Младости из Драчића, седам у односу на Клупце, док је љишки Спартак одавно „отписан“.
Бољом игром Дивци су победили Задругар у Лајковцу са 2:1. Оба гола за госте дао је Џикнић. Прво полувреме завршено је вођством комшија из Диваца од 1:0, да би Симоновић изједначио из слободног ударца на почетку другог полувремена. Свој други погодак Џикнић је постигао пет минута пред крај сусрета. Ово је пета узастопна победа Дивчана.
Задругар је и даље на осмом месту са 37 бодова, пет мање од Борца из Лешнице, а два више од Рибнице и три до љубовијске Дрине. На 11. месту је Јединство из Владимираца са 26 бодова, док је Рубрибреза дванаесте са 26. Младост из Доњег Добрића има 23, Младост из Драчића 22 бод, Раднички Клупци 19 и Спартак из Љига пет бодова.
У 28. колу Колубарско-мачванске зоне следећег викенда Рубрибреза дочекује Дрину, а Задругар гостује у Клупцима. Састају се у Доњем Добрићу две Младости, што је повољна околност за Брезу. Захуктали Дивци дочекују Владимирчане.
У следећем колу игра се велики дерби лиге: Рађевац дочекује Слогу из Богосаваца. Можда ће овај меч одлучити првака, а после ремија у Драчићу Крупањци имају само бод више.

Comments are closed.