17 јул 2017
Категорија Новости
17 јула 2017,
 Off

Тениски клуб Лајковац у сарадњи са Установом за омладину и спорт Општине Лајковац, на новоизграђеним тениским теренима оранизовали су бесплатну школу тениса за децу од 3 до 15 година.
Циљ школе тениса је упознавање са тениским бонтоном , учење основних тениских вештина као и подстицање и развој спортског духа. Акредитовани тениски тренери од стране Тениског савеза Србије су Марко Биљић и Милан Грујичић. Сва заинтересована деца се могу пријавити на бројеве телефона 069/723454 (Марко) и 065/8574484 (Милан).
Летња школа тениса за децу је пракса ТК Лајковац , која се по први пут организује на новизграђеним тениским теренима , који су отворили додатне могућности за развој тениса у Лајковцу , поготово када је најмлађа популација у питању.Школа је почела 16. јула и трајаћа до почетка октобра и оно што желимо да напоменемо да су обезбеђени сви тениски реквизити , ту пре свег мислим на тениске рекете , лоптице и мреже које су прилагођене дечјем узрасту,тако да се родитељи не морају излагати додатном трошку.Презадовољни смо одзивом деце и радом наших тениских тренера , истакао је председник ТК Лајковац , доктор Драган Миловановић. Уједно се захвалио и Установи за омладину и спорт која је у поптуности подржала ову акцију као и рад ТК Лајковац.

Comments are closed.