4 мај 2018
Категорија Новости
4 маја 2018,
 Off

У 26. колу Српске лиге Запад Железничар је на свом стадиону одиграо 1:1 са Пролетером из Михајловца. Када су домаћи повели већ у 5. минуту голом Арсића, који је спретно искористио одбијену лопту на седам-осам метара од гола Пролетера, изгледало је да ће три драгоцена бода остати у Лајковцу. Међутим, гости су узвраћали нападима, а после одличог центаршута са десне стране Јанковић је изједначио шутем главом у 37. минуту. Било је промашених прилика на обе стране, али је најбољу пропустио Жеља пред крај меча. Утакмица права првенствена и отворена, било је доста нервозе, судија Борисављевић из Ивањице поделио је тимовима по четири жута картона, од чега два парна тако да су искључени Томић из Железничара и Јанковић из Пролетера.

Железничар је остао шеснаести са 23 бода, коико има и ФАП, док крагујевачка Шумадија има бод више, Карађорђе 26 бодова итд. У суботу од 16.30 часова Лајковчани играју са Будућност-Крушиком у Ваљеву. Велика резултатска криза комшија можда је прилика за Жељу да освоји изузетно важне бодове у борби за опстанак, имајући у виду да следећег викенда долази лидер Слога из Пожеге.

За Железничар су наступили: Вујичић, Терзин, Недељковић (Симић), Чоловић, Томић, , Матић, (Илић), , Станковић, Милановић, Арсић, Радивојевић, Шалипур.

Comments are closed.